Notícies
SORTIDA PROFESSIONAL CHELSEA FLOWER SHOW LONDRES
 Els proppassats dies 25,26 i 27 de maig, es va fer una nova sortida professional a Londres, per a veure el Chelsea Flower Show, una de les fires de jardineria més importants d'Europa, on varen veure desenes de jardins confeccionats per paisatgistes i promotors jardiners. És una fira que el gremi ha visitat en un parell d'ocasions i que s’ha tornat a impulsar perquè és d'un gran interès professional. Un números grup d’agremiats varen anar-hi, tornant molt satisfets d’aquest event tant important.

Article complet...
 
Jornada tècnica FERTINYECT


El passat dia 13 d'octubre de 2016 de 5 a 7 de la tarda – es va realitzar aquesta Jornada ,  de tractament fitosanitari d'arbres via Injecció, al

IES Horticultura i Jardineria de Reus. A aquesta activitat van assistir-hi, tant empreses agremiades com no, i en van quedar força satisfets en veure aquesta tècnica d’injecció.

Article complet...
 
TALLER GESPA ARTIFICIAL
de 3 hores.

 

El passat dia 10 d’octubre de 2016, el Gremi de Jardiners de les Comarques de Tarragona, va organitzar al IES Horticultura de Reus, aquest taller, amb gran afluència d’agremiats i que varen aprofitar molt la experiència del tècnic que va venir a fer-lo.

Article complet...
 
FIRA 2016 | Fira de l'Avellana Fira de Sant Llorenç de RIUDOMS
Per Segon any consecutiu, el Gremi de Jardiners de les Comarques de Tarragona, va tenir el seu espai, dins a la Fira de la Avellana de Riudoms el cap de setmana del 14 d'agost, amb una gran assistència de públic, i fen ressò així tant al públic en general, com a altres professionals del Ram de la Jardineria,la importància de pertanyia a aquest Gremi i de lo interessant que es donar treball a aquestes empreses professionalitzades totalment.


Article complet...
 
ASSAMBLEA ANUAL GREMI DE JARDINERS DE LES COMARQUES DE TARRAGONA – 8 ABRIL 2016 -
 ASSAMBLEA ANUAL GREMI DE JARDINERS DE LES COMARQUES DE TARRAGONA – 8 ABRIL 2016 -

 

El prop passat dia 8 d’abril de 2016, es va celebrar l’assemblea anual del Gremi de Jardiners de les comarques de Tarragona, aquest any la varem fer a la Sala Polivalent de l’Ajuntament de Vila-seca, amb la majoria d’agremiats, on ens va rebre el molt il·lustre Sr. Alcalde Josep poblet.

 

Posteriorment varem anar a sopar al restaurant Torre del Delme, on varem fer la segona entrega de Guardons del Gremi  de Jardiners, aquest any, als tècnics Municipals de Vila-seca Josep Maria Rofes i Pep Enric Marti, en reconeixement a la gran tasca realitzada en jardineria en tot el Municipi.

 

El Sr. Alcalde Josep Poblet, va entregar dos diplomes de reconeixem als alumnes del IES Horticultura de Reus , Igor Mestre i Jordi Vicente de 1r de CFGS de Paisatgisme, que el passats dies 19 i 20 de març, en el marc de la Fira Agrícola de Sant Josep de Mollerussa, van obtenir el 1r Premi en el campionat de CATSKILLS en la modalitat de Jardineria i Paisatgisme.

 

8 d’abril de 2016  

Article complet...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 Següent > Final >>

Resultats 1 - 9 de 28

Formulari d'accès


Recuperar contrasenya?