Notícies
ASSAMBLEA ANUAL GREMI JARDINERS COMARQUESDE TARRAGONA
 Aquest any ens varem trobar a les 18:30 hores ja que ens van fer una visita guiada per tècnics, per les instal·lacions del camp de golf del LUMINE MEDITERRANEA BEACH&COMMUNITY.

 A les 20:30 varem fer  l’Assemblea a les instal·lacions del seu local social.

 El sopar es va fer a les 21:30 al restaurant de les instal·lacions del Camp de Golf.

 Varem tenir molta afluència d’agremiats, va ser una jornada molt interessant i per part de tots, varem tenir la sensació de una feina ben feta.

 Els tècnics i responsables que ens van acompanyar ens van demostrar un alt nivell de professionalitat i varem aprendre molt d’ells.

Fins el proper any

Article complet...
 
SORTIDA PROFESSIONAL CHELSEA FLOWER SHOW LONDRES
 Els proppassats dies 25,26 i 27 de maig, es va fer una nova sortida professional a Londres, per a veure el Chelsea Flower Show, una de les fires de jardineria més importants d'Europa, on varen veure desenes de jardins confeccionats per paisatgistes i promotors jardiners. És una fira que el gremi ha visitat en un parell d'ocasions i que s’ha tornat a impulsar perquè és d'un gran interès professional. Un números grup d’agremiats varen anar-hi, tornant molt satisfets d’aquest event tant important.

Article complet...
 
Jornada tècnica FERTINYECT


El passat dia 13 d'octubre de 2016 de 5 a 7 de la tarda – es va realitzar aquesta Jornada ,  de tractament fitosanitari d'arbres via Injecció, al

IES Horticultura i Jardineria de Reus. A aquesta activitat van assistir-hi, tant empreses agremiades com no, i en van quedar força satisfets en veure aquesta tècnica d’injecció.

Article complet...
 
TALLER GESPA ARTIFICIAL
de 3 hores.

 

El passat dia 10 d’octubre de 2016, el Gremi de Jardiners de les Comarques de Tarragona, va organitzar al IES Horticultura de Reus, aquest taller, amb gran afluència d’agremiats i que varen aprofitar molt la experiència del tècnic que va venir a fer-lo.

Article complet...
 
FIRA 2016 | Fira de l'Avellana Fira de Sant Llorenç de RIUDOMS
Per Segon any consecutiu, el Gremi de Jardiners de les Comarques de Tarragona, va tenir el seu espai, dins a la Fira de la Avellana de Riudoms el cap de setmana del 14 d'agost, amb una gran assistència de públic, i fen ressò així tant al públic en general, com a altres professionals del Ram de la Jardineria,la importància de pertanyia a aquest Gremi i de lo interessant que es donar treball a aquestes empreses professionalitzades totalment.


Article complet...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 Següent > Final >>

Resultats 1 - 9 de 29

Formulari d'accès


Recuperar contrasenya?