INICI
ASSAMBLEA ANUAL GREMI JARDINERS COMARQUESDE TARRAGONA
 Aquest any ens varem trobar a les 18:30 hores ja que ens van fer una visita guiada per tècnics, per les instal·lacions del camp de golf del LUMINE MEDITERRANEA BEACH&COMMUNITY.

 A les 20:30 varem fer  l’Assemblea a les instal·lacions del seu local social.

 El sopar es va fer a les 21:30 al restaurant de les instal·lacions del Camp de Golf.

 Varem tenir molta afluència d’agremiats, va ser una jornada molt interessant i per part de tots, varem tenir la sensació de una feina ben feta.

 Els tècnics i responsables que ens van acompanyar ens van demostrar un alt nivell de professionalitat i varem aprendre molt d’ells.

Fins el proper any

Article complet...
 
SORTIDA PROFESSIONAL CHELSEA FLOWER SHOW LONDRES
 Els proppassats dies 25,26 i 27 de maig, es va fer una nova sortida professional a Londres, per a veure el Chelsea Flower Show, una de les fires de jardineria més importants d'Europa, on varen veure desenes de jardins confeccionats per paisatgistes i promotors jardiners. És una fira que el gremi ha visitat en un parell d'ocasions i que s’ha tornat a impulsar perquè és d'un gran interès professional. Un números grup d’agremiats varen anar-hi, tornant molt satisfets d’aquest event tant important.

Article complet...
 
Jornada tècnica FERTINYECT


El passat dia 13 d'octubre de 2016 de 5 a 7 de la tarda – es va realitzar aquesta Jornada ,  de tractament fitosanitari d'arbres via Injecció, al

IES Horticultura i Jardineria de Reus. A aquesta activitat van assistir-hi, tant empreses agremiades com no, i en van quedar força satisfets en veure aquesta tècnica d’injecció.

Article complet...
 
TALLER GESPA ARTIFICIAL
de 3 hores.

 

El passat dia 10 d’octubre de 2016, el Gremi de Jardiners de les Comarques de Tarragona, va organitzar al IES Horticultura de Reus, aquest taller, amb gran afluència d’agremiats i que varen aprofitar molt la experiència del tècnic que va venir a fer-lo.

Article complet...
 
FIRA 2016 | Fira de l'Avellana Fira de Sant Llorenç de RIUDOMS
Per Segon any consecutiu, el Gremi de Jardiners de les Comarques de Tarragona, va tenir el seu espai, dins a la Fira de la Avellana de Riudoms el cap de setmana del 14 d'agost, amb una gran assistència de públic, i fen ressò així tant al públic en general, com a altres professionals del Ram de la Jardineria,la importància de pertanyia a aquest Gremi i de lo interessant que es donar treball a aquestes empreses professionalitzades totalment.


Article complet...
 
ASSAMBLEA ANUAL GREMI DE JARDINERS DE LES COMARQUES DE TARRAGONA – 8 ABRIL 2016 -
 ASSAMBLEA ANUAL GREMI DE JARDINERS DE LES COMARQUES DE TARRAGONA – 8 ABRIL 2016 -

 

El prop passat dia 8 d’abril de 2016, es va celebrar l’assemblea anual del Gremi de Jardiners de les comarques de Tarragona, aquest any la varem fer a la Sala Polivalent de l’Ajuntament de Vila-seca, amb la majoria d’agremiats, on ens va rebre el molt il·lustre Sr. Alcalde Josep poblet.

 

Posteriorment varem anar a sopar al restaurant Torre del Delme, on varem fer la segona entrega de Guardons del Gremi  de Jardiners, aquest any, als tècnics Municipals de Vila-seca Josep Maria Rofes i Pep Enric Marti, en reconeixement a la gran tasca realitzada en jardineria en tot el Municipi.

 

El Sr. Alcalde Josep Poblet, va entregar dos diplomes de reconeixem als alumnes del IES Horticultura de Reus , Igor Mestre i Jordi Vicente de 1r de CFGS de Paisatgisme, que el passats dies 19 i 20 de març, en el marc de la Fira Agrícola de Sant Josep de Mollerussa, van obtenir el 1r Premi en el campionat de CATSKILLS en la modalitat de Jardineria i Paisatgisme.

 

8 d’abril de 2016  

Article complet...
 
Conferència ' La Poda: problema o solució. La gestió de l'arbrat als municipis'
 Dins la Fira Internacional Municipàlia, que es celebra a Lleida, l'APEVC ha organitzat la conferència ' La Poda: problema o solució. La gestió de l'arbrat als municipis' a càrrec del Sr. Josep Selga. Creiem que es de molt interès per tots nosaltres i us passem la informació perquè es pugueu inscriure el mes aviat possible.

 

.

 

 

 

Els propers dies 13, 14, 15 i 16 d'octubre es celebra a Lleida la Fira Internacional Municipàlia. Dins el marc de la Fira, l'APEVC ha organitzat la conferència ' La Poda: problema o solució. La gestió de l'arbrat als municipis' a càrrec del Sr. Josep Selga.

L'entrada a la conferència és gratuïta, si bé per  inscriure's cal enviar un email a Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la

L'entrada a la Fira també és gratuïta però cal acreditar-se prèviament a www.municipàlia-lleida.com

Per a més informació, descarregar arxiu adjunt.

icon cartell municipàlia 2015 (868.75 kB)
 

  

 

 

 

 

         

        

 

 

 

 

 

 

Article complet...
 
CURS PLATAFORMES 18-5-2015
 Curs Plataformes 18-5-2015, organitzat per el Gremi de Jardiners de les Comarques de Tarragona, amb una assistència massiva d’agremiats, ja que va ser un curs molt interessant i de gran aprofitament.


Article complet...
 
ASSEMBLEA ANUAL GREMI JARDINERS COMARQUES DE TARRAGONA 2015
 El passat 27 de febrer de 2015, es va celebrar l’Assemblea anual del Gremi de Jardiners de les Comarques de Tarragona, amb assistència de moltes empreses agremiades.

Aquest any ens va rebre el molt Il·ltre. Alcalde de Reus , Senyor Carles Pellicer, en el Saló de Plens on varen atorgar tres guardons a ……., mes tard es va fer l’assemblea a la Sala Anton Borrell, amb una duració aproximada de 45 minuts, la cloenda d’aquesta jornada, va ser fen un sopar al restaurant La Glorieta del Castell de Reus.  


 

Article complet...
 
CURS DE CONSTRUCCIÓ D'ESTANYS
 
JORNADA FORMATIVA -  PISCINES ECOLOGIQUES

18 de novembre de 2014

 

Aprofita la present oportunitat d’un curset pels professionals agremiats !!!

CURS DE CONSTRUCCIÓ D'ESTANYS


OBJECTIUS
ORAL:


• Productes i equips actualment al mercat, diferenciant que és el que realment funciona i el que no, observació física d'aquests.

• Punts a tenir en compte en realitzar un estany.

• Problemàtica i solució.

• Presentació del nostre sistema i equips.

• Realització exemple pràctic soldadura o solapat in situ de làmina epdm.

• Decoració amb àrids i productes.

• Fotos exemple de muntatges de tot tipus.

• Introducció a les piscines naturals.

• Etc.

 

SUBSCRIPCIONS:
PER INSCRIURE'S CONTACTAR PER:
E-mail    Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la
Pagament al comptat el dia del curs

 

Durada: 17:00 – 20:00 H.

Duració del curset: 3 hores

Preu per persona: 20 € / jardiners agremiats/estudinats IES – 35 € NO agremiats

Recomanat per Empresaris i Operaris

Data límit de inscripció: 13 de Novembre

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

 
   

 


ORGANITZA GREMI DE JARDINERS DE LES COMARQUES DE TARRAGONA

 

COL·LABORA EL IES D’HORTICULTURA I JARDINERIA DE REUS

 

REALIZA PISCINASECOLOQICAS.COM

 

LLOC

I.E.S. Horticultura i Jardineria
Autovia de Bellisens, s/n km. 3
43205 REUS

 

Gremi de Jardiners de les Comarques de Tarragona
I.E.S. Horticultura i Jardineria
Autovia de Bellisens, s/n km. 3
43205 REUS

Telèfon: 680 37 41 73 Josep Lluís Cros
Fax: 977 75 69 92
e-mail: Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la
Web: http://www.gremijardiners.com

 

Article complet...
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 Següent > Final >>

Resultats 1 - 14 de 29

Formulari d'accès


Recuperar contrasenya?