Documents tècnics
Quadern de camp usos no agraris
Recorda que és obligatori per a totes les empreses de Jardineria portar al dia el quadern de camp de les aplicacions fitosanitaries realitzades en tots els àmbits públics. Pots descarregar t'ho aquí

http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/agricultura/dar_sanitat_vegetal_nou/mitjans-defensa-fitosanitaria/us-sostenible-productes/ambits-actuacio/usos-no-agraris
Article complet...
 
Avisos Fitosanitaris ABRIL 2010
Avisos Fitosanitaris Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural
 
LA FERTILITAT DEL SÒL


Aquí podeu mirar l'article complert

 
PLÀ ACTUACIÓ CONTRA EL MORRUT 2010
Per part del Josep Berengué Miró, Tècnic Sup. Esp. Comeses Especials Jardineria - Via Pública - Ajuntament de Reus, ens fa arribar la següent informació contra el morrut a Reus:
Distribució d’afectació a març de 2010,en un planell, del morrut a la nostra zona (Reus, Riudoms, Cambrils i Vinyols), on en tot el marcat amb gris s’hauria de estar fent tractaments preventius a totes les Phoenix canariensis, públiques i privades.
Nosaltres, a Reus, estem a punt de fer el primer tractament, dels quatre que farem anualment, a totes les palmeres municipals.

Aquests primer es farà inundant l’ull de la palmera i amb la matèria activa clorpirifos 48%, a dosi 250cc per 100litres.
Us deixo el nostre quadrant de tractaments, qui es vulgui afegir a fer els tractaments i es convidat, així quants més siguem fent el tractament a l’hora, mes mal provocarem al morrut i no passarà a les altres palmeres (una mica com fan al DAR en agricultura).
El Servei de Protecció dels Vegetals també te fet un quadrant de cinc tractaments, us el deixo perquè pugueu comparar i actuar com us vagi millor.

VEURE QUADRANT DE TRACTAMENTS DAR
Article complet...
 
XIII Congreso Nacional de Arboricultura
XIII Congreso Nacional de Arboricultura 23-27 Abril
 

Formulari d'accès


Recuperar contrasenya?