Sortides tècniques
Jornades tècniques a Londres Chelsea Flower Show

El Gremi de Jardiners de les Comarques de Tarragona va assistir al Chelsea  FlowerShow .

 Els passats dies 20,21 i 22 de maig el Gremi de Jardiners de lesComarques deTarragona va assistir al Chelsea Flower Show a Londres, un autèntic punt de referència per a tots els professionals de la jardineria.

DIARI DE TARRAGONA DIVENDRES 5-6-2009
 
Jornades tècniques a Pisa i Florència
Els passats dies 31 de maig-1 de juny i 2 de juny de 2007 es van realitzar unes jornades tècniques a Pisa i Florència (Itallia) organitzades per el Gremi de Jardiners de les Comarques de Tarragona amb un resultat molt positiu per a tots els jardiners que van assistir-hi. El programa d’aquestes jornades va ésser el següent:


Dijous 31 de maig de 2007
A primera hora del matí visitar Pisa, a continuació visita concertada amb el viver INNOCENTI & MANGONI EXPORT, SL (Pistoia) d’aproximadament unes 200 hectàrees de plantes.
Per la tarda visitar jardins de Florència (GIARDINI DI BOBOLI) i Florència Monumental.

Divendres dia 1 de juny de 2007

Pel matí visitar Viver VIVAI GIORGIO TESI S.S. amb aproximadament unes 200 hectàrees repartides per diferents llocs de la província de Pistoia i amb molta planta retallada en formes de figures.
Per la tarda visitar jardins de Florència (GIARDINI DELLA  GHERARDESCA – GIARDINI DE ORTICOLTURA) i Florència Monumental.

Dissabte dia 2 de juny de 2007

Sortida aeroport de Pisa direcció Barcelona.
 

Formulari d'accès


Recuperar contrasenya?